Гамата „ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ” включва:

Sекционни врати, ролетни врати, сгъващи се врати, високоскоростни врати, врати, отварящи се на 90°. пожаробезопасни врати, голямогабаритни врати, специални термо-, звуко- и прахо-изолиращи врати и др.

Всички врати се предлагат във варианти с ръчно или електрическо задвижване, различни възможности за автоматизиране и управление на процеса на отваряне и затваряне, голям избор на цветове и възможност за частично или цялостно остъкляване. Изработват се от стомана, алуминий или РVС+полиестер/.

СЕКЦИОННИ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ


  

Много добра топлинна изолация, не заемат пространство, когато са в отворено положение не намаляват светлия отвор на входното пространство благодарение на специални монтажни елементи, лесно се инсталират на стари и на нови сгради, системите на задвижване и управление осигурява висока надеждност, много добра устойчивост на вода и вятър, много здрави. Предлагат се във варианти с топлоизолирани панели и с единични панели,
остъклени и плътни, с възможност за вградена пешеходна врата. Панелите се изработват от горещо поцинкована стомана -1мм или алуминий- 1,2мм. Могат да се задвижват ръчно или с електродвигател. Предлагат се с различна степен на автоматизация.РОЛЕТНИ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ


 C:\Documents and Settings\CECO\Desktop\CECO\2009\Врати\NOWOTNIK\РОЛЕТНИ ВРАТИ 2-p1-32.JPG

Предлагат се термоизолирани или с  единични панели от поцинкована стомана или алуминий,  плътни или остъклени, цвят по RAL. Задвижването е ръчно или електрическо.


СГЪВАЩИ СЕ ВРАТИ

СГЪВАЩА СЕ ВРАТА БЕЗ ДОЛНА РЕЛСА


  
Предлагат се в два варианта:

  1. Без долна релса -практични и удобни за използване. Подходящи за вграждане на остъкление за наблюдение и пешеходна врата. Прилагат се при необходимост от повече светлина и често преминаване на хора. Отсъствието на долна релса ги прави безопасни при преминаване на леки превозни средства- велосипеди, мотопеди, колички и др.
    Предлага се с ръчно и електрическо задвижване, плътни и остъклени.

  2. С долна релса -много удобни термоизолирани врати с възможност за голям светъл отвор, който може да се регулира в зависмост от необходимостта. Предлага се с ръчно и електрическо задвижване, плътни и остъклени.

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ


 

Предлагат се в два варианта: С горна носеща релса- подходяща за по-тесен светъл отвор и при необходимост от пешеходен трафик.

Тежестта се носи от горната релса, а в долната част има само ролки за водене. С долна носеща релса-при това решение не се натоварва конструкцията на сградата. Тежестта на вратата се поема от долната релса, която е със специален профил и е вградена в пода, а горната релса служи само за водене на вратата. Възможност за много голям светъл отвор и автоматизиране.


ВИСОКОСКОРОСТНИ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ


 

Тези врати са най-подходящото решение за входно-изходни пространства с висок пешеходен и автомообилен трафик при изискване за ограничаване на топлинните  загуби. Те осигуряват отлична топлинна и звукоизолация. Скоростта на отваряне и затваряне може да достигне 0,75 м/сек.  Предлагат се в два варианта: сгъваеми, подходящи за големи светли отвори и
ролетни, подходящи за по-малки светри отвори. Изработват се с гъвкав панел от оцветен полиестер  с РVС покритиел. Атоматичното отваряне става дистанционно.


ПОЖАРО-УСТОЙЧИВИ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

    

Предлагат се в различни изпълнения- вертикални, плъзгащи, отварящи се на 90°, двойни и единични. Изборът на вариант зависи от специфичността на входно-изходното пространство.

ГОЛЯМОГАБАРИТНИ ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ


 

Ролетни и сгъващи се врати. Предназначение: за хангари, корабостроителници, складове за голямогабаритни машини и др.

ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ПРИСПОСОБЛЕНИЯ

КЛАПИ/РЪКАВИ

    

НИВЕЛИРАЩИ РАМПИПодвижните нивелиращи рампи- служат за приравняване на нивата на товарния автомобил и склада. Те позволяват плавно и лесно транспортиране на товарите от склада към товарния автомобил и обратно.

обратно горе

 Автоматични врати
начална страница


АВТОМАТИЧНИ
ВРАТИ


ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ

ВРАТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ, ОХРАНА И КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

ЗА КОНТАКТИ

ПАРТНЬОРИ:C:\Documents and Settings\CECO\Desktop\logo.jpg